Три версии за смъртта на Денис: Убийство, самоубийство или инцидент

9
Приятелят на Денис е отведен в полицията, където в момента текат разпити. В апартамента са открити наркотици
Приятелят на Денис е отведен в полицията, където в момента текат разпити. В апартамента са открити наркотици Снимка: secret.bg

Запознати твърдят, че в апартамента в "Дружба" са намерени наркотици

Три са възможните версии за смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков, пише  TrafficNews. Припомняме, че днес около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел, който се намира на 7-мия етаж на жилищна сграда в столичния квартал кв. "Дружба".

Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа.

По информация на изданието приятелят на Денис е отведен в полицията, където в момента текат разпити. В апартамента са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.

Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и негативните украски на нощния живот. Употребата на наркотични вещества  може и да отключи както агресия, така и суицидни мисли.

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая. Тепърва ще бъде изследвано дали има наличие на наркотици в кръвта на починалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари