Третото Велико народно въстание е в Деня на Независимостта

1
Днес ще чуем 5-те приоритета, които според Отровното трио са необходими за изход на България от кризата
Днес ще чуем 5-те приоритета, които според Отровното трио са необходими за изход на България от кризата

Днес започва Велико народно въстание-3 от  17:00 часа на площад „Независимост” в София

Това обяви  „Отровното трио”, предаде агенция БГНЕС. „Независимостта, свободата трябва да бъдат извоювани, не могат да дойдат като подарък. Това е причината, поради която ние събираме гражданите на площад „Независимост” именно тук не да празнуваме както се прави обикновено, ние призоваваме гражданите да дойдат на площад „Независимост”, за да заявят ясно и високо, чение отново искаме своята независимост, този път от мафията, от корупцията и от подземния свят,които са в ръцете на Борисов”, заявява адвокат Николай Хаджигенов.

Днес ще чуем 5-те приоритета, които според триото са необходими за изход на България „от тази помийна яма, в която ни завлече управлението на Борисов”. „Защото ние смятаме, че българите вече са свободни граждани не само да изразят позицията си и възмущението си, а утре ще бъдат свободни да направят държавата си по-добра, по-свободна и демократична”, каза Хаджигенов.

На 22 септември България отбелязва Деня на независимостта си, която е обявена на тази дата през 1908 г. от цар Фердинанд I.

Първото и второто се състояха на 2 и 10 септември. На 2 септември събитието съвпадна с откриването на новата есенна сесия на Народното събрание, което заседава за пръв път в новата си сграда – бившия Партиен дом. Тогава се стигна до сблъсъци между полицията и протестиращите в късните часове на деня. Имаше много задържани, а също така пострадали журналисти, чуждестранен дипломат и обикновени граждани, които нямаха нищо общо с протеста. Второто велико народно въстание премина мирно, без насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари