Трета катастрофа на път Е-79

0

Нова катастрофа на път Е-79, отново при Симитли, удариха се пет автомобила, леко пострадала е 25-годишна жена

Пътният инцидент стана към 15:20 ч. на 2 км преди Симитли срещу жп гара Орловец. Катастрофата е причинена от лек автомобил Фолксваген. В него се удрят още два - Опел и Мазда, информира БГНЕС.

Фолксвагенът навлиза от отбивка в Е-79, без да осигури предимството на Опела, следва удар в задната част на голфа, на който пада задният мост. В опела се удря и лек автомобил Мазда. Леко пострадала е водачката на опела, която след преглед в МБАЛ е освободена.

Малко след това на 50 м. след местопроизшествието следва верижен удар с малки щети между други два леки автомобила. Трафикът от изхода на Кресненското дефиле до Благоевград е интензивен, образувала се е 10 км колона.

Това е трета катастрофа за деня на Е-79, за късмет без тежко пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари