Травма от детството и отмъщение се крие зад зловещото убийството в София

0
Арестуваха 43-годишен мъж, който като дете е живеел с майка си в дома на починалия
Арестуваха 43-годишен мъж, който като дете е живеел с майка си в дома на починалия

Арестуваха 43-годишен мъж, който като дете е живеел с майка си в дома на починалия

Във връзка с убийството, което се случи на 30 октомври в столичния квартал "Обеля". Труп на 72-годишен мъж беше открит от неговата дъщеря в апартамента, в който той е живеел.

След като беше подаден сигнал, колегите от столична дирекция на вътрешните работи веднага са реагирали.

Задържан за срок до 72 часа за убийството е 43-годишен, който като дете е живеел с майка си в дома на починалия. От наблюдаващия прокурор предстои утре да бъде внесено искане за мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

Обвиняемият и жертвата преди години са имали близки отношение. Обвиняемият тогава дете е живеел със семейството си в апартамента, в който е открито тялото.

"Апартаментът е бил общинско жилище, което семейството е изплащало. През 1990 година бащата внезапно почива и майката остава сама със сина. Две години по-късно тя случайно се запознава с жертвата. От него тя получава помощ и подкрепа. Той заявява, че може да плаща част от вноските в апартамента и да помага за отглеждането на детето, а тя се съгласява", каза на брифинг заместник-градският прокурор и говорител на СГП Десислава Петрова, предаде Фокус.

"За съжаление, ставаме свидетели на пореден случай, в който агресията на дадено лице е породена от това, че в ранна детска възраст извършителят е ставал свидетел на домашно насилие. Когато той е бил дете и заедно с майка му и починалият са живеели в апартамента, е ставал свидетел на множество случаи на побои и агресия от страна на пострадалия към неговата майка", каза директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари