Трамвай помете кола, минала на червен светофар на столичен булевард

0
Баба и внуче се разминават на косъм от трагедия
Баба и внуче се разминават на косъм от трагедия Снимка: Facebook / Катастрофи в София

Баба и внуче се разминават на косъм от трагедия

По чудо се размина трагедията снощи при катастрофата на трамвай и лек автомобил Форд на кръстовището на "Константин Величков" и "Тодор Александров".

Инцидентът се с случил около 18:30 часа. Според очевидци, лекият автомобил е преминал на червен светофар, при което е бил блъснат от трамвай, който го е влачил около 5 м.

"Бях там с внучето си. На сантиметри от нас. Нямам думи. Ако бях сама, щях да му покажа на "шофьора" как ще кара и как ще различава червено ли е зелено ли е в час пик. Хората се прибират от работа с деца от детска градина, ученици!", разказва възрастна жена, която по чудо се разминава с тежката катастрофа.

"Не са виновни ватманите, а шофьорите с купени книжки", е мнението на потребителите във Facebook групата „Катастрофи в София“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари