Тръмп представи нежната си половинка!

0

Доналд Тръмп представи "следващата първа дама на САЩ" по време на първата вечер на партийната конференция на Републиканците в Кливлънд, щата Охайо, съобщи Нова Телевизия.

Пред събралото се множество милиардерът представи съпругата си Мелания.

Събитието обаче не започна добре за милиардера. Първо неговият кортеж катастрофира на път за залата, в която се провежда конференцията. След това той успя да се скара в Twitter с губернатора на щата Охайо Джон Кейсик, който е изключително популярен в щата.

В началото на конференцията пък няколко щата от движението срещу Тръмп, се опитаха да наложат гласуване на правилата. Ходът им изненада кампанията на милиардера.

Оттам бързо трябваше да съберат достатъчно гласове, за да се противопоставят на искането. В крайна сметка това беше последният процедурен ход на противниците на Тръмп и той не успя.

Партийната конференция на Републиканците ще мине без висшия ешелон на партията, който масово пропуска събитието. Очаква се все пак официално да изберат Тръмп за свой кандидат на изборите през ноември.

Коя е Мелания Тръмп?

Когато Доналд Тръмп лансира своята президентска кампания през месец юни, Мелания бе до него по дългия път надолу по ескалатора. Слънцето се отразяваше в гладко полирания мрамор на търговския център и озаряваше звездната двойка. Мелания подкрепя силно съпруга си, но още не е встъпила в ролята на политическа съпруга.

Това поставя много въпроси за дамата, която може да е следващата Първа дама на САЩ. Какви са нейните политически виждания? Какво е мнението й за скандала по време на Републиканския дебат? Тя е родена извън САЩ, дали одобрява позицията на Тръмп относно емигрантите? Що за Първа дама ще бъде тя?

Ще се върне ли ерата на властните мъже и безхарактерните жени, когато Тръмп стъпят на власт?

Родена Мелания Кнавс в Севница, Словения, третата жена на Тръмп прекарала детството си по ски курортите. Тя е от заможно семейство. Баща й е бил управител на автосалон, а майка й била моден дизайнер.

Мелания започва кариерата си в модния бизнес на пет годишна възраст.

В последствие изучава дизайн и архитектура в столицата на Словения. На осемнайсет годишна възраст работи за модна агенция в Милан. Кариерата й се развива. Запознава се с най-известните модни фотографи в света. Снима реклами и фото–сесии за списания.

През 1998 г., се запознава с Доналд Тръм, който е с 24 години по–възрастен от нея. Искрите прехвърчават веднага, но Мелания отказва да му даде телефонния си номер. “Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки”, споделя тя пред New York Times.

Вместо това тя взима неговия телефонен номер. Три дена по-късно му звъни. През следващата година двойката се появява заедно на много публични места. Участват като гости в предаването на Хауърд Стърн, където Мелания споделя детайли за сексуалният им живот.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари