Тръмп предрече трагедията в Швеция

0
Тръмп беше осмян през февруари, след като заяви, че Швеция е претърпяла терористично нападение, без да има такова, но то все пак се случи
Тръмп беше осмян през февруари, след като заяви, че Швеция е претърпяла терористично нападение, без да има такова, но то все пак се случи Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп беше осмян през февруари, след като заяви, че Швеция е претърпяла терористично нападение, без да има такова, съобщи в. “Дейли мейл”.

Докато всички се подиграваха на американския президент за неинформираността му, атаката в Стокхолм в петък показва, че той може би е имал нещо предвид, твърди 24 часа.

Вижте какво става в Германия, вижте какво стана снощи в Швеция. В Швеция - не е за вярване. Швеция. Те приеха много бежанци и сега имат проблеми, каквито не са си и представяли”, заяви през февруари президентът. По-късно той обясни, че е говорил за увеличаващата се престъпност и мигрантите.

Бившият шведски премиер Карл Билд не пропусна да се пошегува с милиардера тогава и написа: “Швеция? Атака? Какво е пушил?”. Сега обаче хората се питат дали Тръмп не е бил прав през цялото време за проблемите на Швеция с имигрантите и тероризма. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари