Тръмп използва тост на сватба, за да критикува Байдън

0
Пред гостите на тържеството той попита: "Липсвам ли ви вече?", което му спечели аплодисменти
Пред гостите на тържеството той попита: "Липсвам ли ви вече?", което му спечели аплодисменти

Пред гостите на тържеството той попита: "Липсвам ли ви вече?", което му спечели аплодисменти

Бившият президент Доналд Тръмп, който беше домакин на сватбен прием в имението си в Мар-а-Лаго, от дансинга за пореден път се оплака, че е загубил изборите от Байдън, нападна Китай и Иран, и говори за мигрантския наплив по южната граница, след което пожела на двойката щастие.

Тръмп се появи на репетицията в смокинг, за да вдигне тост. Щом застана зад микрофона той обаче започна с познатия си политически репертоар, информира BG Voice.

Бившият президент говори около две минути и половина, като през това време обхвана темата за изборите, недостатъците на Байдън, външната политика и ситуацията на границата с Мексико.

След това се обърна към тълпата с думите: „Липсвам ли ви вече?“. Чак след това поздрави младоженците Джон и Меган Ариго.

Получавам информация за случващото се по границата, разказват ми за Китай, разказват ми за Иран“, каза Тръмп, след като грабна микрофона.

Бяхме готови да сключим сделка, те бяха готови да направят всичко, щяха да направят всичко. И този човек [Байдън] отива и отменя санкциите и след това казва, че бихме искали да преговаряме.“

И сега с Китай същото. Никога не са се отнасяли към нас по този начин. Това, което се случи преди няколко дни, беше ужасно“.

След това Тръмп заговори за границата и определи случващото се като „най-лошото, което някога е било“.

Границата не е добра. Това е най-лошото, което някога е било … това, което се случва с децата, те живеят в мизерия. Те живеят така, както никой никога не е виждал. Никога не е имало нещо подобно …

През цялото време, докато Тръмп говореше, групата изглежда се готвеше да свири за танца на младоженците, но бившият президент имаше още какво да каже.

Това е катастрофа. Това е хуманитарна катастрофа и ще унищожи страната. И честно казано, страната не може да си го позволи“.

Преди най-накрая да отклони вниманието от себе си, Тръмп се почувства принуден да зададе още веднъж въпрос на публиката.

Липсвам ли ви вече?“, попита той и тълпата се развесели.

Но дори тогава той не спря, а започна да говори за изборите и как са му откраднати.

Накрая, след почти три минути, Тръмп за първи път насочи вниманието към младата двойка.

За мен е чест да съм тук. За мен е чест да сте в Мар-а-Лаго. Вие сте страхотна и красива двойка“, каза Тръмп.

В събота вечерта Доналд Тръмп заяви, че планира скоро да посети границата, твърдейки, че служители на границата „ме помолиха да отида“.

Много хора искат от мен, граничният патрул и хората от ICE ме искат там и са ме помолили да отида. Чувствам, че някак им го дължа“, каза Тръмп пред Fox News.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари