Трагедия в Пловдив: Жена преряза гърлото си с нож

80
Сигналът е получен след 8:00 часа днес
Сигналът е получен след 8:00 часа днес

Сигналът е получен след 8:00 часа днес

27-годишна пловдивчанка е прерязало гърлото си с нож тази сутрин, потвърдиха от пресцентъра на МВР - Пловдив, предаде Фокус.

Жената е намерена в безпомощно състояние в дома ѝ и е откарана в болница.

Служители от 2 РПУ Пловдив правят огледи и изясняват ситуацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Саймън
    Тази не е от наркокомуната, неее, да не си помислите нещо подобно, неее, тя просто си играла с ножа, и той подскочил от ръцете й, и я порязал !
  • 6
    4
    Шашави ора
    Ще припадна с вашите коментари. Като безплатни панелисти в шоуто на Гала сте...
  • 7
    3
    Никси
    "Жалко"(предния коментар), и аз мисля като теб. Хубаво го каза. Духовния свят е също толкова истински колкото и материалният, убеден съм, ако и не по-истински. Исус наитина помага. Слава на Бога, дано момичето се възстанови и да потърси помощ. Амин
  • 8
    2
    Жалко
    Демоните са надделяли в нея. Много неща отварят врати за демони - наркотици, сатанинска музика от запада - рап, поп и други подобни лайна, българската циганска музика наречена чалга, български рап, холивудски филми и други подобни неща. Отварят душата към зло и човек се побърква. Понякога демоните те карат да се самоубиеш, за да ти вземат душата и да отидеш в ада. Ако тая оцелее, дано да потърси Исус и да се покая и да моли за спасение. Бог ще я чуе. Иначе отново демоните ще я накарат да си посегне на живота и ще я вземат.
  • 13
    1
    Неязи
    От хубав живот го е направила, в Бг е така...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари