Трагедия в Ню Йорк: 9 деца загинаха при пожар в Бронкс

0
Още най-малко 10 възрастни са загубили живота си, а ранените са 32-ма
Още най-малко 10 възрастни са загубили живота си, а ранените са 32-ма

Още най-малко 10 възрастни са загубили живота си, а ранените са 32-ма

Най-малко 19 души са загинали, включително девет деца, след избухване на огромен пожар в жилищна сграда в Бронкс в неделя сутринта, пише New York post, предава Дарик. Сред загиналите има 4-годишно дете.

Най-малко 32 души са получили животозастрашаващи наранявания.

Около 200 пожарникари от Пожарната служба в Ню Йорк са се притекли на помощ в огнената битка. По думите им ранените са над 50 души, като повечето са откарани в болници.

Пожарът е избухнал на 19-етажна сграда в Западен Бронкс. Според пожарникарите пламъците са избухнали на третия етаж на сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари