Трагедия след тежка катастрофа, загинаха трима абитуриетни

1
Кола се заби в стълб в Яхиново, петима загинаха
Кола се заби в стълб в Яхиново, петима загинаха Видео: News7

Петима са загинали след жестока катастрофа, станала в дупнишкото село Яхиново. Лек автомобил се е забил челно в електрически стълб, като при инцидента са пострадали тежко още двама души, предаде "Фокус", позовавайки се на съобщение на ОДМВР - Кюстендил.


Двамата тежко пострадали и са транспортирани в спешния център в Дупница. Най-вероятно единият от тях ще бъде транспортиран в столична болница. Местопроизшествието все още се обслужва, не са ясни причините, довели до инцидента.

Четири от жертвите са били пешеходци. Петият загинал е водачът на лекия автомобил, който по първоначална информация се е блъснал в електрически стълб и е помел хората, стоящи на тротоара. В автомобила са пътували общо трима души.

Трима от загиналите са абитуриенти, които са били на тротоара. При катастрофата е починала и 74-годишна жена. Жертвите са разлепвали и раздавали рекламни брошури в центъра на селото. Все още районът е изцяло отцепен, като телата са неидентифицирани и са на местопроизшествието. Районът на катастрофата при главната улица на селото е изцяло отцепен.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари