Това надхвърля и най-бруталните сценарии от най-лошия филм на ужаса

0

Изчезналолото 4-годишно момиченце Ани Борисова е убито, а тялото й разчленено, сварено и изхвърлено в кофи за смет от собствения й баща Станислав. Момиченцето бе обявено за изчезнало от самите родители на 21-ви април в Атина.

Оказва се обаче, че истината е потресаваща. Такава, каквато надхвърля бруталните сценарии от най-лошия филм на ужаса.

От Нова телевизия съобщават, че до разплитането на случая се стигнало, след като полицаи от Солун са разпитали приятел на бащата на детето ( 27-годишния Станислав Бакърджиев) в България.

4-годишната Ани бе обявена за издирване на 21 април, след подаден сигнал от майката - 25-годишната Димитрина Борисова. Полицията обаче забелязва, че тя дава доста противоречиви показания.

Основната й версия е, че е оставила детето на своя позната за няколко дни, през които била в България. После, не могла да посочи точно името на тази позната, която пък изгубила детето от площад в Атина...

Затова на помощ на полицаите идва Ники – приятелят на бащата, който се оказва ключовият свидетел за разкриването на убийството. Той често гостувал в дома на Станислав, който пък е наркозависим.

Пред разследващите свидетелят разказал, че бащата на Ани сам му е признал за стореното.

След задържането си Бакърджиев прави самопризнания. Той обаче не признава, че е убил детето, а твърди, че го е открил мъртво в локва кръв, като се събудил след въздействието на наркотици.

Най-зловещата част е прикриването на убийството.

Мъжът разчленил тялото на момиченцето и сварил останките във вряла вода. След това изхвърлял частите в кофите за смет в продължение на няколко дни, за да не буди подозрение...

Когато майката се завърнала от България, бащата й признал за убийството и двамата решили да обявят малката Ани за изчезнала.

От полицията в Атина, обаче, открили в банята на бащата кръв, за която е било установено, че принадлежи на детето.

Разследването продължава. Двамата родители са в ареста, като на 12 май те ще се изправят пред съда първо по обвинение за притежание и разпространение на наркотици.

Срещу мъжа е повдигнато обвинение в убийство и се смята, че мнимото изчезване на детето е режисирано от самия него, се казва в официалното съобщение на полицията.

Майката и бащата на детето бяха поставени в предварителен арест и даваха непрекъснати показания пред прокурор, при които често изпадаха в противоречия и сменяха твърденията си.

След обмислянето на всички известни до момента факти, атинският прокурор реши, че има достатъчно основания за повдигане на обвинение в убийство срещу 27-годишния мъж. Според гръцки медии майката на два пъти е била задържана за проституция.

Така изглежда хронологията на едно обезчовечаване. Така изглеждат хората, които не са хора.

Толкова много ужас, жестокост и бездушие на едно място трудно могат да бъдат обяснение. И никога не могат да бъдат разбрани. Защото излизат извън сферата на човешкото...

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари