Това което аз на 33 години постигнах, тези на 99 години си мечтаят да са имали!

0

От 21 януари във Фейсбук съществува страница на Делян Пеевски на адрес: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011121373802

До този момент той има около 1630 приятели, а страницата е оформена прилично грамотно, за да изглежда автентично. Дотолкова, че купища фенове на Пеевски му пишат, питат го и приемат отговорите му за напълно автентични, коментира Афера.

Дали страницата е на реалния Пеевски, или не – се издава единствено по грамотното писане, което няма нищо общо с жълтакавите кретеноиди – журналя, работещи под егидата на Пеевски и очевидно никой от тях не я подържа.

Изумително е и лековерието на 1600-те приятели на Пеевски, които му отговарят с типично българска ахмашка наивност.

Ето и постовете на Пеевски от последните два дни:

Приятели, ще Ви пожелая лека вечер! Сотир ми идва на гости със страхотна бутилка The Macallan 1824 Series, до скоро! И спорна седмица Ви желая! Работим за хората!

Днес в неофициален разговор по телефона с руският финансов министър Силуанов, реших че България трябва да предприеме курс към стабилизация на рублата! Съгласни ли сте с мен, приятели?!? Длъжни сме да помогнем!

Какво ще кажете да привлечем инвеститори за изграждането на АЕЦ „Белене“? Смятам че енергийната независимост на България е приоритет и гарант за стабилност на Балканите, а и не само. Тази нова допълнителна мощност ще диферсифицира доставките на електроенергия към настоящите клиенти и ще отвори нови врати за външният пазар!

Не смятате ли че е крайно време санкциите срещу Русия да отпаднат? Да се подобри инвестиционният климат и в България? Да възобновим стокообмена с най-голямата и щедра държава в Света? Да припознаем отново нашата Освободителка!

Приятели, купонът беше страхотен. Един провокатор от някакъв американски колеж се опита да ме провокира с въпроса дали в България имало пазарна икономика или сме били символ на офшорен капитализъм! Предпочетох да не падам на неговото ниво, а да се отдам на пищната маса, която ме чакаше. А именно – 1-во… Студено предястие: Морски гребен със зеленчукови блини и сос от бели гъби, пушен палтус в крехки листа от салата, руло от печена патица в розмарин и сос от дренки, салата от морски дарове с пюре от авокадо.
За топло предястие: Печен камчатски краб с рататуй и капучино от кокосово мляко. Основно: стек от есетра, фарширован със зеленчуци и сос „Шампан“. Освен сок от червена боровинка и клюква, както и други разхладителни напитки, имаше водка „Kremlin“, бяло вино Pinot Aligote Selection Chateau le Grant Vostok, и колекционерско шампанско Абрау-Дюрсо, реколта 1964г., както и Leopold Gourmel, реколта 1972г…

Костюма който си купих миналия месец не ми става! Притиска ме. Времето също ме притиска, закъснявам за приема! Изнервен съм… До после приятели..

След като президента Путин обяви старта на приватизация в Русия, смятам че не е лошо да придобия обявените 19.5% от петролния гигант Роснефт!

Всяко едно € в касата на ДПС е пирон в кофчега на империализма! Работим за хората!

Това което аз на 33г. постигнах, тези на 99г. си мечтаят да са имали!

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари