Това е просто един спаднал балон

2
Ким показа "естественото" си дупе и загуби 100 хиляди фена!
Ким показа "естественото" си дупе и загуби 100 хиляди фена!

Доналд Тръмп беше обвиняван в "грубянство", защото казал, че Ким Кардашиян има "дебел задник".

Но както е известно рано или късно истината винаги излиза наяве, пише TheMainline.

Днес същото твърди и козметичният хирург на риалити-звездата, който призна, че знаменитият нестандартен задник на Ким Кардашиян "изглежда зле" и дори го сравни със "спаднал балон".

Аарон Ролинз е хирургът, който е ваел дупето на Кардашиян според нейните претенции, въпреки че тя продължава категорично да отрича това и да твърди, че той е напълно "естествено" и "природно заоблено".

Миналата седмица Кардашиян предизвика фурор, след като папараци я сгащиха на плажа в мексиканския курорт Тулум и публикуваха не-фотошопинари снимки на нейния задник. Обикновено тя публикува своите фотографии след прилежна обработка с фотошоп и само с нейното изрично одобрение.

По повод на папарашките снимки Аарон Ролинз коментира за Mail Online:

“Нека това да послужи като урок на всички, които искат да си уголемяват задните части. Ако имат целулит преди процедурата, той ще си остане там и след нея. Хората трябва да са наясно с това и да знаят, че ще изглеждат също толкова лошо, колкото и Ким" -  казва Ролинз.

Той обяснява, че отнемането на тлъстините от кръста и поставянето им в задника не променя нищо и най-вече не може да премахне целулита.

“Тлъстините от кръста бяха преместени в задника, но това не е нищо повече от прехвърляне на проблема от една място на друго" - казва козметичният хирург. "Проблемът с тлъстините си е проблем с тлъстините, независимо къде ще ги поставите. Те ще се увеличават по същия начин, по който го правят там, откъдето сте ги взели". 

Аарон Ролинз казва още, че Ким има две деца, тя естествено е увеличила теглото си, след което се е върнала пак в нормата. Това е нормално, но също толкова нормално, колкото надуването и изпускането на въздуха на балон. Както при балона остават бабунки, така и на задника остават бабунки.

"Няма какво да се чудим, че изглежда така" - казва Ролинз.

В необичайно откровеното си интервю хирургът казва: "Всичко е против нея и тя е безсилна, не може да направи нищо - освен да си фотошопира снимките".

Ким Кардашиян загуби за броени дни 100 000 фена от последователите си в Instagram от момента, в който се появиха реалните снимки на риалити-иконата: задник, целият в целулит, тлъсти бабунки и набръчкана безформена кожа. Е, може да се каже, че не е кой зае каква загуба - остават и все пак 98.8 млн! Но пък никой не отрича шока и ужаса от това, което се вижда. 

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари