Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Това е подигравка с децата на РУСЕ, които тренират в тази зала!

11
Ремонт на зала "Дунав"
Ремонт на зала "Дунав"

Ремонт на зала "Дунав"

Община Русе, вероятно представлявана от ОП "Спортни имоти" се зае с извършването на ремонт в зала "Дунав" и по-точно с подмяната на дюшамето в тренировъчната зала на зала "Дунав".

Ремонтът започна края на месец февруари, 7 месеца по-късно, както се вижда от снимката е направено следното нещо, сменени са дъските, но не на цялата зала, не и дори поне на баскетболното поле. Спестени са по 3.5 метра от двете страни до края на баскетболното игрище и там е оставено старото амортизирано дюшаме.

Взети са едни средства от някоя фирма за нещо, което е едно голямо НИЩО!

Тече 8 месец, резултати няма, смяна на целия паркет, както и лакиране, боядисване и изчертаване на игрищата се прави за максимум 2 месеца, забележете на ЦЕЛИЯ ПАРКЕТ, а тук положението първо е трагично, второ е изключително бавно.

Някой от вас, уважаеми читатели би ли търпял някой да му сменя паркета вкъщи за 3-4 месеца?!

Това е подигравка със спорта, това е подигравка с нашите деца, децата на РУСЕ, които тренират баскетбол и волейбол в тази зала!

(Автор: Бисер Р. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари