Това е първата вагинална бира в света

0

Кое е любимото питие на средностатистическия мъж? Точно така, говорим за бирата. За какво си мисли мъжът на всеки 16 секунди? Правилно, за секс! Как да съчетаем и двете? Нека създадем бира, в която има бактерии от вагина!

Точно така, компанията "The order of Yoni" използва бактерии от вагината на Александра Брендлова, с помощта гинеколожките инструменти, изолира извадените продукти и ги почиства, сподели Men.bg.

Бактериите се размножават и се поставят в бутилката, утолявайки жаждата и евентуално страстите на пияча.

Идеята на производителя е най-накрая да дава питие, което носи "усещането за жена" - Дениро никога няма да се сети за нещо подобно! В официалния сайт на фирмата можете дори да откриете следващите модели, които ще дарят малко бактерии за една по-добра бира и едно по-хубаво усещане.

Тук идва и малкият проблем, бутилката ще се продава за 39 евро, а срещу малко повече можете да имате и подписан плакат от съответния модел.

Срещу 10 000 евро можете да се сдобиете с всички бактерии или 60 бутилки бира, 40 грама от въпросните бактерии, които да използвате в домашни условия за правенето на бира. Последното все пак може да изисква и участието на гинеколог.

Категорични сме, че точно такава бира не сте пили! Наздраве!

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари