Това е краят на управлението, няма път назад

1
Най-вероятно ще има вот на недоверие
Най-вероятно ще има вот на недоверие Снимка: БГНЕС / Архив

Най-вероятно ще има вот на недоверие

Това изглежда като край на управлението, няма връщане назад, изгорени са мостовете за всякакво взаимодействие,

Това заяви конституционния съдия проф. Пламен Киров по bTV. Според него да се управлява с малцинство в парламента предвид ситуацията и кризите е изключително трудно.

"Най-вероятно ще има вот на недоверие, защото такава е парламентарната логика. Новите четирима министри трябва да бъдат гласувани и тогава ще се види дали в парламента има подкрепа. Ако този опит на премиера се провали, почти сигурно е, че ще има вот на доверие, иначе ще излезе, че в парламента няма истинска опозиция", коментира конституционният съдия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари