Тотото се мести в bTV

0
Част от тегленията ще се излъчват вече по bTV
Част от тегленията ще се излъчват вече по bTV

Ефирът на bTV ще бъде новият дом на част от игрите на Български спортен тотализатор от 2 октомври 2016 г.

Тегленията на печелившите числа ще се излъчват на живо пет пъти седмично, като най-обичаните игри – „Тото 2 - 6 от 49“ и „Тото 2 - 5 от 35“, ще продължат да се излъчват както досега в четвъртък и неделя. Водещ на предаването ще бъде Део, а към него като ко-водещ ще се присъедини и чаровната Славена Вътова.

bTV Media Group застава изцяло зад каузата на Български спортен тотализатор в подкрепа на българския спорт. Част от постъпленията от игрите на СПОРТ ТОТО се заделят за развитието на спорта и физическото възпитание в България, което го отличава от всички други хазартни оператори в страната. Държавният тотализатор има 59-годишна история и членство в две международни хазартни организации – Световна лотарийна организация (WLA) и Европейски лотарии (EL). Само от началото на 2015 г. до момента най-старата тото игра в историята на България – „Тото 2 - 6 от 49“ е направила 11 българи тото милионери, а откакто джакпотите се измерват в милиони 89 българи станаха тото милионери, благодарение на участието си в игрите на СПОРТ ТОТО.

Зрителите на bTV първи ще научават на живо печелившите числа от игрите на СПОРТ ТОТО за седмицата.

Име на игра Ден и час на излъчване:

„Тото 2 - Рожден ден“ - понеделник и петък, 17:55 ч.
„Тото 2 - 5 от 35“, „Тото 2 - 6 от 49“ и "Тото Джокер" - четвъртък и неделя, 17:50 ч.
Определяне на печеливши участници във "Втори тото шанс" „Тото 2 - 5 от 35“ - сряда, 17:55 ч.
Определяне на печеливши участници във "Втори тото шанс" на „Тото 2 - 6 от 49“ неделя, 17:50 ч.

„Тото 2 - 6 от 49“

Това е любимата на всички българи игра, която само от началото на тази година раздаде печалби, надхвърлящи 23 305 000 лева и направи четирима българи тото милионери. Веднага след падането на даден джакпот, той отново започва да се натрупва от стартовите 2 000 000 лева.

„Тото 2 - 5 от 35“

Това е играта с най-много и чести печалби, като печалби, които надхвърлят 20 000 лева има почти във всеки тираж. Над 11 923 00 лева са реализираните печалби в тази игра от началото на 2016 г. От 2 октомври предстои и въвеждане на играта „Втори тото шанс“.

„Тото 2 - Рожден ден“

Висока честота и разнообразие от печалби, разделени в 15 групи, предлага играта „Тото 2 - Рожден ден“. При нея всеки четвърти залог печели. Играта дава възможност на участниците да играят с рождени дати – свои и на близки хора, както и с други значими за тях дати.

„Тото Джокер“

 „Тото Джокер“ е числова игра със залог от 0.10 лв. От началото на тази година в играта са спечелени над 2 504 000 лева.

„Втори тото шанс“

Играта „Втори тото шанс“ на „Тото 2 - 6 от 49“ дава допълнителна възможност за предметни или парични печалби на всички квитанции за съответния тираж без допълнителен залог. За 2016 г. дотук участниците в игрите на спортния тотализатор спечели 110 000 лева и 33 нови автомобила.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари