Тошко Йорданов: Следим гнусотията, която се случва, не следим самите преговори

0
ИТН поискаха провеждането на предсрочни избори
ИТН поискаха провеждането на предсрочни избори

ИТН поискаха провеждането на предсрочни избори

Най-малката парламентарна група "Има такъв народ“ пристигна на "Дондуков“ 2 за последната част от консултациите на държавния глава с политическите сили преди връчването на първия мандат за съставяне на правителство, предаде "Фокус“.

От ИТН на "Дондуков“ 2 пристигнаха Тошко Йорданов, Станислав Балабанов и Ивайло Вълчев.

"Това не са открити и честни преговори, а това е някакъв задкулисен пазарлък на тема постове, пари и регулатори“, заяви Йорданов.

"Следим гнусотията, която се случва, не следим самите преговори, тъй като не сме в тях“, отговори Йорданов на въпрос от президента дали проследяват преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Той обвини досегашното управляващото мнозинство в политическо късогледство и обясни, че голяма част от приетите закони са насочени именно срещу президентската институция.

"Този парламент беше изчерпан в момента на създаването на правителството по този начин. Самото зачеване на това управление беше порочно и още тогава парламентът изчерпа съдържанието си“, добави той.

Лидерът на ПГ на ИТН заяви, че правилният подход за управление на страната е сформирането на експертно правителство, което да има широка парламентарна подкрепа, а партиите да носят отговорност за отделните министри, които са издигнали. Йорданов обаче подчерта, че такава конфигурация би могла да се реализира след нови предсрочни парламентарни избори.

"Тежестта на партиите ще е различна и евентуално тогава, ако има разум, може да се върви в тази посока", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    6
    Възмутително
    Не е по темата, но русенци след Networx останахме без платформа, където можем да си споделяме регионални новини помежду си. Само да споделя, че току-що платих дължимата сметка за недвижим имот в Местни данъци и такси. Преди да отида да платя - умишлено намерих квитанцията за платената сума през 2023 година. А сега общината ме е "сурвакала" с ДВОЙНА сметка спрямо платеното през 2023 година. Разликата е само в стотинки! Абсолютно безобразие! Двоен данък спрямо предишна година! При някои се оказа, че е 50 % увеличение, а при мен е 100 %!
  • 3
    5
    Марин М.
    "Коментатор" под номер 3 с трите удивителни, защо мърсиш страницата на сайта със своята простотия? От теб написаното си личи, колко злоба си употребил,за да унижиш един българин,който е решил да каже какво мисли.От всичкото написано което чета,за мен жалкото нищожество си ти!
  • 5
    4
    От Африка
    Курви, сбогом!
  • -6
    3
    !!!
    Хаяджи Тошко Африкански! Е ние "следим" граничещата ти с цинизъм простащина, така ярко демонстрирана от трибуната на Парламента с каруцарския ти и селяндурски език! Жалко нищожество чалгарско! Явно, кремълското чудовище добре плаща, а Зеленият чорап се насра от радост да му гостуват чалгарите на Сакатия от Учиндол! Резил, не, повече от резил - потрес и отврат! Това са чалгарите!
  • 0
    2
    чичомехтинибания
    Гнусотията идваща от дълбоката гаща на ДПС се казва ИмаТаквиаНещастници! Срам за България за такива жалки чалгарчета! Хайде сбогом!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари