Тошко Йорданов: От ПП ни обвиняват, защото иначе трябва да си признаят, че са некадърни

2
Бяхме обвинени, че сме вътрешна опозиция и враг номер 1, заяви Йорданов
Бяхме обвинени, че сме вътрешна опозиция и враг номер 1, заяви Йорданов Снимка: NOVA

"От „Продължаваме Промяната” обвиняват „Има такъв народ”, защото иначе трябва да признаят, че са допуснали много грешки."

Това каза в студиото на „Събуди се” по NOVA председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

Ние, като управляващи, по начина, по който работихме, с какво помогнахме в кризата? Направиха се сума ти грешки, които рефлектират върху живота на всеки един от нас. От ИТН се опитахме да направим каквото можем, бяхме обвинени, че сме вътрешна опозиция и враг номер 1. Така говорят, защото иначе трябва да си признаят, че са некадърни, че са взимали грешни решения и ние сме били прави. Мога да извадя факти за нашето твърдение, те не могат за тяхното”, каза Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Мунчо
    Спокойно бе, Тошко. Повече няма да имате възможност да вършите от вашите добрини. Само ако може да си приберете и Ънътоли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари