Тошко Йорданов: НС потвърди теорията на Айнщайн за "черните дупки"

0
В пленарната зала е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство, заяви депутатът от ИТН
В пленарната зала е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство, заяви депутатът от ИТН Снимка: БТА / архив

В пленарната зала е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство, заяви депутатът от ИТН

"Искам най-официално да заявя, че Народното събрание току що потвърди теорията на Айнщайн за черните дупки. Вътре Народното събрание, пленарна зала, е черна дупка“, обяви председателят на парламентарната група (ПГ) на "Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов пред медиите, след като беше дадена почивка преди да бъде прегласуван вотът на недоверие към кабинета, внесен от "БСП за България“, "Възраждане“ и ИТН.

Определеното от председателя на парламента Росен Желязков десетминутно прекъсване продължи по-дълго. Това даде повод на Йорданов да коментира, че една минута в пленарната се равнява на 30-40 минути отвън, в другата реалност. Така че в момента чакаме да изтече времето в "черната дупка" за 10 минути, отбеляза той, цитиран от БТА.

Вътре е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство. Там няма един министър със здрав разум – алчни, нагли същества. Достойнство – тази дума не е я знаят, мисля, че трябва някой да им я обясни“, посочи още председателят на ПГ на ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари