Тошко Йорданов: Борисов и Петков са страхливци!

1
Прокуратурата е под политическо влияние, заяви председателят на ПГ на ИТН
Прокуратурата е под политическо влияние, заяви председателят на ПГ на ИТН Видео: NOVA

Прокуратурата е под политическо влияние, заяви председателят на ПГ на ИТН

Прокуратурата е под политическо влияние”, заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов след като президентът Румен Радев разписа указа за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев, предаде NOVA.

Назначаването на Гешев беше политическо решение, освобождаването му е политическо решение. Логично погледнато тези, които го махнаха с политическо решение би трябвало да натиснат, за да си промени Прокуратурата отношението към имунитетите на Бойко (Борисов) и на Кирил Петков. И двамата са за сваляне на имунитет. И двамата са страхливци”, заяви Йорданов. Запитан кои свалиха главния прокурор, той отговори: „Тия, които го качиха”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ivo
    А пьк вие сте едни боклуци,тъпи и некомпетентни!Направо сте цветя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари