Торнадо в Атина

0
Млад мъж бе пометен от наводнение и попадна в капан под паркирана кола
Млад мъж бе пометен от наводнение и попадна в капан под паркирана кола

Силна буря, разразила се в региона на Атина, отне поне два човешки живота и причини множество материални щети.

40-годишен мъж почина в колата си в атинското предградие Мениди, съобщава "Български новини".
Според лекарите в болницата в Неа Йония, където бил откаран, причината за смъртта е удавяне, съобщава grreporter.info. 70-годишната му майка, която се намирала с него в колата е транспортирана в болница в Атина с травма на шията.

Втората жертва е 70-годишна жена, която била повлечена от огромното количество вода на улицата пред училище в предградието Петруполи. В същия момент преминаваща от там кола ударила жената и ѝ нанесла сериозни травми. Тя била транспортирана в болница Евангелизмос, където починала няколко часа по-късно.

Силният дъжд и тежките гръмотевици, които надвиснаха над Атина от рано сутринта бяха придружени от торнадо. То се вижда ясно на видеоматериал, заснето от жители на квартал Психико с камерата на смартфон.

Смерчът е ударил и другото северно предградие Турковуня , като за момента още не се съобщава, какви са щетите. А 3-етажна сграда в Каматеро, северозападно от Атина се срина поради лошото време. Млад мъж бе пометен от наводнение и попадна в капан под паркирана кола. Според националния гръцкия телевизионен канал ЕРТ, младото момче не е в опасност и бил спасен от пожарникарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари