Топлофикация Русе: Само днес можете да предявите рекламации по изравнителните сметки

0
Срокът изтича на 31 август
Срокът изтича на 31 август

Срокът изтича на 31 август

Само днес можете да предявите рекламации по изравнителните сметки за изтеклия отоплителен сезон! Съгласно едно от измененията в Наредбата за топлоснабдяването бе поставен краен срок за приемане на възражения по изравнителните сметки. Той изтича на 31 август, за това побързайте!“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Русе инж. Севдалин Желев.

Инж. Желев каза, че специалистите на Топлофикация Русе подготвят нови изравнителни сметки за имотите, за които са получили резонни рекламации, както и за сгради, където е имало неотчетени уреди, а впоследствие е направен допълнителен отчет.

„Съветвам Ви да обърнете внимание на всички реквизити в изравнителните сметки и ако смятате, че има нередности или несъответствия, максимално бързо да се свържете с Вашето дружество за дялово разпределение! Не губете време! Всяка една промяна ще бъде във Ваш интерес!“ каза инж. Желев.

Инж.Желев каза, че си дава сметка, че в ситуация на пандемия, на никого не му е приятно да посреща непознати в дома си. В тази връзка изпълнителният директор на Топлофикация Русе напомни, че с монтирането на дистанционни уреди за дялово разпределение, което е застъпено в законодателството като задължение на всички абонати, ще отпадне необходимостта от посещения за осъществяване на визуален отчет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари