"Топлофикация Русе": Без ремонти не можем да гарантираме качествената работа на съоръженията!

0
Годишният планов ремонт на главния топлоизточник ще продължи до 4 септември
Годишният планов ремонт на главния топлоизточник ще продължи до 4 септември

Годишният планов ремонт на главния топлоизточник ще продължи до 4 септември

„Извиняваме се на всички абонати за причиненото неудобство поради временното спиране на топлата вода на територията на Русе. Без ремонти не можем да гарантираме качествената работа на съоръженията! За да осигурим на русенци качествено топлоподаване през зимата, се налага през отпускарския сезон за кратко да правим спирания, за да извършим важни ремонти. За съжаление е невъзможно да се правят ремонти по съоръженията, докато те са в работен режим.“ каза инж. Севдалин Желев изпълнителният директор на Топлофикация Русе.

Топлофикация Русе стартира своя годишен планов ремонт на главния топлоизточник, който ще продължи до 4 септември.

Според директора единствено чрез инвестиции в обновяване на съоръженията и топлопреносната мрежа може да се гарантира увеличаване на ефективността, подобряване на екологията и намаляване на аварийността.

Избрахме периода преди началото на учебната година, когато много русенци използват лятната ваканция на учениците и топлото време, за последни почивки преди да застудее. Обичайно в края на август хората масово не са в града. Целта е в най-малка степен да нарушим нормалния живот на абонатите ни.“ каза инж. Севдалин Желев.

Директорът обясни, че е създадена организация ремонтните дейности да приключат във възможно най-кратки срокове и заяви, че при възможност, заетите в изпълнението на всички планирани мероприятия ще се постараят топлата вода в Русе да бъде пусната по-рано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Митев
    Правете си ремонтите колкото искате,само не замърсявайте въздуха на русенци,последно време зачестиха и то през ноща,локализирам квартал Здравец.....
  • 1
    10
    допълнение
    По селата ако искат могат да си карат на дърва, въглища и каквото си искат. За тях няма проблеми. За големите градове най изгодно е отоплението и топлата вода да е на ТЕЦ. Доказано и ефективно. Всичко друго са спекулации и откровена тъпотия.
  • 5
    9
    до 8
    Не само не си енергетик, ами си и лош математик. Я кажи колко кинта даваш за стопляне на кубик вода и виж колко е да я стоплиш на ток. Не говори глупости освен ако не те карат да правиш положителен ПР на Топлофикация.:) Колко семейства ползват ТЕЦ, след като твърдиш, че сме 130 000 души?:)
  • -7
    8
    ЕНЕРГЕТИК
    Били сме на климатици и бойлер 5-6 години. Няма по скъпо нещо а сега при новите цени на тока не ми се мисли. На газ имам приятели , си скубят косите от това набутване. На ТЕЦ сме най доволни. Не е за без пари но е по евтино от електричество или газ. Всеки сам да си избира. Въпрос на избор. Празни апартаменти може да има някъде из чародейките, дружбите, за там е нормално. Но за 130-хиляден град е недопустимо да няма ТЕЦ. По малките провинциални градове може и да си закрият тецовете.
  • 9
    7
    Xxxx
    Вие всяка година ремонти правите и накрая когато започен зимата , започвате и с аварийте. Всяка година едно и също . До кога ли ще ви търпим не е ясно , но всико си има начало и край. Пълна некадърност. Даже и не компенсирате хората ,но иначе казвате ,че ще ги .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари