„Топлофикация Русе“ предоставя гореща вода за 15 лева на кубик

3
За участие в програмата „Изряден клиент“ е необходимо да бъдат изпълнени три условия
За участие в програмата „Изряден клиент“ е необходимо да бъдат изпълнени три условия

За участие в програмата „Изряден клиент“ е необходимо да бъдат изпълнени три условия

„Топлофикация Русе“ предлага на клиентите възможност да ползват целогодишно гореща вода в за 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик. Кампанията ще продължи през цялата 2023 г.“, заяви инж. Севдалин Желев, директор на топлофикационното дружество. Той посочи, че програмата „Изряден клиент“ се радва на сериозен потребителски интерес.

Изпълнителният директор на топлофикацията в Русе припомни, че за участие в програмата е необходимо да бъдат изпълнени три условия.

Инж. Желев обясни, че първото изискване е клиентът да няма просрочени, съдебни и присъдени задължения към топлофикацията и фирмите за дялово разпределение. Второто условие за включване в програмата за лоялност всички индивидуални уреди за дялово разпределение да са с валидна метрологична проверка и да са изпълнени всички получени предписания.

„Третото изискване е потребителите да осигуряват възможност за извършване на ежемесечен отчет на индивидуалните уреди за дялово разпределение на техния топлинен счетоводител. Това е възможно чрез визуален отчет или дистанционен отчет.“, заяви инж. Желев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Анонимен
    Кой е тоя лудия смотаняк дето още мисли че Русе е претъпкан!?Тя държавата се опразни той още си мисли че Града бил претъпкан.Ти май от Русе не си излизал през живота си?
  • -1
    4
    България
    За Русе специално , където инсталацията на ТЕЦ в етажната собственост е изправна, е и топло и има топла вода в изобилие. И като цена все още е поносимо . Много е важно собствениците да са нормални и съвестни, защото в противен случай не става. Тока ще става само по скъп. Друга алтернатива няма. По селата се спасяват поединично , трудно им е , но това е положението , не може всички да се натъпчат в града . Русе и без това е претъпкан .
  • 10
    3
    А как ще се справите
    С крадците на парно, които си правят подово отопление, което не се отчита по никакъв начин?
  • -1
    2
    Русе
    Засега по добро от ТЕЦ не сме установили. Като качество и като цена. По селата е различно - там са на бойлери и е мъка , а и като тока стане "златен" още по голяма мъка . Температурата на горещата вода от ТЕЦ предполагам е някъде около 65-70 градуса по Целзий. Не е нормално работещо предприятие като ТЕЦ да се мъчат да го ликвидират за кефа на някакви !
  • 36
    1
    Любопитко
    Ъъъъ, какво е "гореща вода"? За 15 лева. Нещо в градуси ако ми говорите ще е по коректно. Защото един кубик вода на 40 градуса за 15 лева ми излиза по-скъпо от колкото да си я стопля в бойлер до 80 градуса.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари