Топлофикация Русе направи дарение за два центъра за хора с увреждания

0
Даренията са направени чрез Сдружение Дете и пространство
Даренията са направени чрез Сдружение Дете и пространство

Даренията са направени чрез Сдружение Дете и пространство

„По случай 15 септември решихме да зарадваме 2 детски дневни центъра за деца и възрастни с увреждания. Нека поне в навечерието на 15 септември обърнем повече внимание на нуждаещите се деца!“, каза инж. Севдалин Желев изпълнителен директор на Топлофикация Русе, информира БРЯГ.

Дружеството е направило парични дарения чрез банковата сметка на Сдружение Дете и пространство в името на техните благородни каузи.

Средствата, дарени от Топлофикация Русе са отделени за подпомагане на дейността на Дневен център за деца и младежи с увреждания – седмична грижа „Мечо Пух“ и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Дъга“.

„Надяваме се от управата на Дневните центрове да насочат средствата за най-необходимите за възпитаниците им нужди и поне за малко да допринесем за техните усмивки! Желая на всички ученици и студенти успешна учебна година и само отлични оценки!“, каза инж. Севдалин Желев.

Ръководителите на двата центъра са отправили благодарности към дружеството за жеста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Домоуправител
    До възмутените от ТЕЦ- Нямате ли домоуправител ? Накарайте го да свика общо събрание на етажната собственост и се откажете от ТЕЦ. И минавате на дърва, въглища и квото си щете. И ще икономисвате.
  • 2
    4
    Много ядосан! до 2
    Няма тръби бе човек. Това е последен етаж, някога са били сушилни купени от блока и пригодени за апартаменти. Няма какво да отрежа. Парното стига до долния етаж. Но Топлофикация-Русе ме дере с пари.
  • 2
    3
    Клет клиент на Топлофикация
    Значи, през зимата ден през ден спираха парното ( то и без това си е мижаво), уж щеше по техните обещания да има някаква компенсация за това, начисляват разни такси, които никой не знае за какво ти ги събират, плащаш независимо дали ползваш или не така наречената им "услуга", лятото ти спират топлата вода когато си поискат и накрая с нашите пари правят дарения. Това ако не е наглост, здраве му кажи!
  • 3
    2
    Русенец
    Режи тръбите! Да ги местят от вън сградата тея путки да видим тогава на кпго щв искат тая такса ! Жилището е твое и те трябва да плащат такса за пряк път и малка амортизация!
  • 5
    1
    Много ядосан!
    Значи, нямам парно, никога не съм имал, никога не съм подписвал каквото и да е с Топлофикация-Русе, но тя десетилетия ме дере с такса сградна инсталация, а после прави дарния с МОИТЕ пари! Нечувана, арогантна наглост!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари