Тони Димитрова: Мечтая да посетя Северна Корея

1
Малките неща ме правят щастлива, сподели певицата
Малките неща ме правят щастлива, сподели певицата

Малките неща ме правят щастлива, сподели певицата

В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен това е най-хубавият град, каза Тони Димитрова в предаването „Събуди се“ по NOVA. Тя сподели, че ѝ предстои концерт в НДК на 10-и януари, който ще бъде двоен празник, тъй като тогава е и нейния рожден ден. „Страхувах се от тази стъпка и много се вълнувам“, каза певицата. Тя изрази изненада, че билетите за концерта са се продали за малко повече от месец. Тя допълни, че тогава ще изпее новата си песен „Помниш ли“ с автори Иван Гогов и Яна Вълчева.

„Все гледам да съм от светлата страна на живота, въпреки сенките, които сполетяват всеки един от нас“, каза тя. Това, което вдъхновява Димитрова е човещината, живота, добротата. „Морето си го нося, то ми е даденост“, допълни изпълнителката.

„Мечтая да обиколя света, да пътувам още. Иначе всичко, за което съм мечтала съм го постигнала. Аз съм реалист“, посочи Димитрова. Тя допълни, че иска да посети Северна Корея и Мадагаскар.

„Малките неща ме правят щастлива“, сподели певицата. Тя каза че това, което я топли е обичта и вниманието на хората.

Певицата коментира и влизането на страната в Шенген само по море и въздух. „Унизително е да чакаме“, каза Тони Димитрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Балканеца
    Технически можеш да посетиш Северна Корея, с куп ограничения естствено, и разбира се, ако нямаш настояще или минало в службите. Но ще видиш точно нищо реално, а това което режима желае да ти покаже като реално. Но има го и другото, да си "от светлата страна на нещата" и да искаш да посетиш Северна Корея...
  • 0
    8
    Габи
    И тази е изперкала. Не стига ли и известността като певица, та реши да го прави и с простотии.
  • 0
    7
    Мунчо
    Иди да се запознаеш с Ким - Кимион. Много хубав човек. Толкова, че няма да те пусне да се върнеш. Няма да ми липсваш.
  • 4
    6
    daskal
    Изобщо не съм изненадан. Има вид на човек с точно такива мечти.
  • -2
    5
    Копейке нещастна
    почитател на Ким намкойси, Путлер, Чавес и подобни чудовища. Лаете и плюете през протезите, но не мърдате от фотьойлчето пред телевизорчето, настроено на някой руски сататанински канал. Добре, че са внуците да ви финансират от лошия Запад, че да си плащате за телевизията и интернета. E, не за дълго още:)))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари