Тома Биков: Нов предсрочен вот ще разпадне българската политическа система

1
"Политическата криза може да бъде решена по неудобен за политическите лидери начин", заяви Биков
"Политическата криза може да бъде решена по неудобен за политическите лидери начин", заяви Биков Снимка: Мария Филева, БНР

"Политическата криза може да бъде решена по неудобен за политическите лидери начин", заяви Биков

"Усилието ни е партиите да започнем да си говорим. За да бъдеш в управлението, трябва да си постигнал и резултат. Хората са раздали картите, политиците трябва да ги отиграят. Логично е първата политическа сила да е носеща конструкция на едно управление".

Това каза пред БНР Тома Биков от ГЕРБ.

И допълни, че между партиите има теми за разговор.

"Предлагаме формат. Ако не им харесва, да предложат друг".

В предаването "Неделя 150" Биков посочи, че ПП са по-радикална левица от БСП:

"Трябва да имаме проевропейско и антикризисно управление. Ако не сме в състояние на това, означава да продължим да затъваме в кризата... Имаме самочувствие след година и половина мачкане, че хората са ни дали най-голямо доверие. Ние сме длъжни да опитаме. Заради това сме готови да подадем ръка на тези, които са ни хулили и стигматизирани. Нов предсрочен вот би изиграл ролята на капката, която да прелее чашата и да разпадне българската политическа система. Политическата криза има правила, тя може да бъде решена по неудобен за политическите лидери начин. Когато се правят жертви, когато общественият интерес се поставя над личния и над партийния".

По думите му успех за партия ГЕРБ е, че не се е радикализирала и е продължила да бъде отворена формация:

"Всяка радикализация води до маргинализация".

Интервюто с Тома Биков можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    vleib
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 2
    7
    Хаха
    Трябва да съм притеснен от това ли?
  • 4
    6
    Treoi
    Да се разпада! Особенно ГЕРБ ,трябва да бъде заличена. Стига толкова лъжи и измами!!! "Най знаещите и най можещите" мошенници, да се заврат в миша дупка!!! По вече да не се докосват до управленски длъжности!!! НИКОГА!!!!!
  • -1
    5
    ЗАК
    Асен Василев: американско правителство ще е най-правилното нещо за страната, за народа на България не ни пука, ние имаме ангажименти към господаря си Тома Биков: при нови избори ще ядосаме нашите евроатлантически партньори (господари), които очакват от нас редовно правителство, което да обяви война на Русия, защото, ако не го стори, след като взривиха руските газопроводи, може да взривят нещо много сериозно в България?!
  • 8
    4
    ЗАКРИВАЙ
    По скоро са им привършили парите от толкова много избори и ги е страх, че при нови няма да влезнат в парламента или в най-добрия случай ще са с 10% :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари