Борислав Гуцанов: При първа възможност ще внесем вот на недоверие към правителството

1
Депутатът от ПГ на "БСП за България" не изключи нови избори
Депутатът от ПГ на "БСП за България" не изключи нови избори Видео: NOVA

Депутатът от ПГ на "БСП за България" не изключи нови избори

Вчера парламентът създаде временна комисия за поисканите от главния прокурор имунитети на депутати от мнозинството. Сред тях са Бойко Борисов, Кирил Петков, Даниел Александров и Димитър Аврамов. Защо от БПС отказаха да излъчат членове на комисията?

За много по-малък скандал, ако си спомняте „Уотъргейт" в САЩ падна президентът, докато при нас изтича такъв запис и те говорят за тази пералня, 6 месеца ще тупаме топката с тази комисия, за да може да изперем образа на г-н Борисов”, заяви депутатът от ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов, визирайки изтеклите записи от Националния съвет на "Продължаваме промяната", предава NOVA.

На лидерите на двете партии, които в момента управляват - Бойко Борисов и Кирил Петков, им се искат имунитетите, те не ги дават и се прави някаква комисия, разбира се, че ще имаме против”, посочи още народният представител.

Той не изключи нови избори и обяви, че "при първа първа възможност от БСП ще внесем вот на недоверие към правителството".

На въпрос трябва ли да бъде премахната фигурата на главния прокурор Гуцанов посочи: "От БСП много ясно казахме, че няма да участваме в подобни разговори за промяна на Конституцията. Това Народно събрание няма капацитета да избере председател на една комисия, която въобще не трябва да я има, а ние говорим за промяна на основния закон".

„Напълно съм съгласен с тезата, че са закъснели действията на главния прокурор. Гешев е един елемент от всички тези неща, които се случват. Фактът, че изтекоха подобни записи, това е предварително нагласено да има такава комисия. Защо те не си подадат имунитетите?", попита депутатът от БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари