Тома Биков: БОЕЦ са платили за една страница в каталунски вестник. Това е

0
Статиите срещу Борисов в чуждестранни вестници могат да се вкарат в годишния празничен календар
Статиите срещу Борисов в чуждестранни вестници могат да се вкарат в годишния празничен календар Снимка: БГНЕС

Статиите срещу Борисов в чуждестранни вестници могат да се вкарат в годишния празничен календар – да се пише всеки февруари или март, както става всяка година.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването "Неделята на NOVA". 

"Организацията БОЕЦ, състоящ се от двама души, финансирани от Цветан Василев, са платили за една страница в каталунски вестник. Това е", разкри Биков.

"Политиците на ГЕРБ бяха там където са традиционно на възпоменанието на Левски. Президентът защо реши да има паневритмия на отделни места в София, не мога да кажа", коментира депутатът от ГЕРБ

"Надявам се, че президентът оттук нататък първо ще мисли, а после ще действа. Абсурдно е да се скандира "Радев, Радев" на паметника на Левски. Надявам се този гаф да не се повтаря, поне не и на тази дата", категоричен бе Тома Биков.

"Има политическа неадекватност по отношение на темата с къщата на премиера. Опитват се да кажат, че Борисов е нападнат от чужди държави. Казва се, че това е атака и срещу България", каза още по темата депутатът от БСП Филип Попов.

"Не виждам връзката между шествието на президента и публикацията в испанския вестник. Не одобрявам това, което се случи на паметника на Левски, но и президентът помоли никой да не бъде освиркван. Политическото използване беше от страна на ГЕРБ на следващия ден", завърши социалиста. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари