БОЕЦ: СРАМ за Тома Биков и Лора Крумова!

0
Побъзикаха се в национален ефир с темата Барселона Гейт. Нито дума за най-важните въпроси
Побъзикаха се в национален ефир с темата Барселона Гейт. Нито дума за най-важните въпроси Видео: NOVA

СРАМ за Тома Биков и Лора Крумова!

Страх тресе кочината.

Подбъзикаха се в национален ефир с темата Барселона Гейт и набедиха Елена Йончева, че има нещо общо с испанското разследване (Не че Йончева не обича да се кичи с чужд труд). Нито дума за най-важните въпроси:

1. Защо Чаушев е апортирал къща за три милиона евро във фирмата на Борислава Йовчева, за която сам казва, че не я познава?

2. Откъде бащата на Борислава Йовчева — Георги Йовчев — има 1 750 000 лева за съучастие във вдигането на капитала на другата фирма, свързана с Йовчева — “EMA BGS”?

3. Защо магазинът на Йовчева затвори веднага, след като излезе статията в испанския вестник (Биволъ публикуваха видео от ненадейното опразване на магазина)?

4. Бойко Борисов ли е баща на детето на Борислава Йовчева?

5. Как Борисов и прокуратурата ще обяснят десетките милиони, налети във фирмите на неговите приближени и замесени в Схемата “Барселона”?

6. Защо КПКОНПИ не реагира на същия сигнал на БОЕЦ, внесен още през ноември 2018 г.?

7. Защо Гешев отказа да разследва по сигнала на БОЕЦ, внесен на 21 февруари 2020г. и да образува наказателно производство срещу Борисов и останалите замесени в схемата?

8. Защо не споменават и дума за ревизиите на хората от БарселонаГейт в НАП започнали по сигнал на БОЕЦ от 28.05.2021г.?

9. Защо Чаушев - бивш директор на "Лукойл" и съдружник на Валентин Златев е купил къща в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и в същото време откакто е на власт Бойко Борисов “Лукойл” не са платили нито лев данъци?

Защо Биков и Крумова така старателно и почти истерично искат да скрият, че цялият този скандал, разследването в Испания и днешните събития са в резултат на действията и сигналите на БОЕЦ и разкрития на независми журмалисти? Защо не потърсиха вносителите на сигналите, за да разберат какво има вътре? Защо Крумова и Биков не смеят дори да споменат името на БОЕЦ и че всичко това е резултат от действията на ГРАЖДАНИТЕ? Защото наглите ги е страх от нас, страх ги е от гражданите и чрез пропаганда от ефира на подвластните им медии и манипуриране се опитват да игнорират всяко гражданско усилие и успех. А без нас нямаше да има нито БарселонаГейт, нито който и да е от гейтовете и скандалите, които тресат от години, а и днес кочината на мафията.

Щом се страхуват от нас, значи осъзнават, че краят им идва. Страх тресе кочината, това е! Гледайте утре на страницата на БОЕЦ #ГешевКилърГейт - трета част!

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Fanta/Stick
    Томата гаче ли свети на вождЯ си, че толкова е запознат дори с интимния му живот.Много въпросителни възникват от това жертвоготовно поведение на мазния слагач.Прозира някаква ревност май?! Колкото до Лора, кво? Ми Лора.Тя си е такава по дефолг - типична журналистка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари