Тия хора не четат ли какво пише фрау Урсула, или ни лъжат на поразия?

64
Едно пише Еврокомисията, друго викат тия от телевизията, коментира журналистката
Едно пише Еврокомисията, друго викат тия от телевизията, коментира журналистката Снимка: Фейсбук

Едно пише Еврокомисията, друго викат тия от телевизията, коментира журналистката

Осведомени източници съобщават, че има хора по света, които кажат ли истината, се задушават, устните им посиняват и телевизиите спират да ги канят за коментатори.

Има ли такива и у нас?

Не знам, обаче може да са тия, дето седят от вчера на телевизора, тупат се по гърдите и се хвалят на поразия, че от ЕК отменят, един вид, мониторинга на нашите кривосъдия и корупции. Еврокомисията ни пише защо отменя мониторинга - заради свършеното ДО ЮНИ 2023г. (когато, впрочем, управляваха служебните правителства и беше приет Механизма за разследване на главния прокурор, преди всичко).

Но едно пише Еврокомисията, друго викат тия от телевизията. Те викат: Браво на това правителство, дето управлява СЛЕД ЮНИ 2023 г. - браво на нас! Ние сме толкоз умни и работливи, че фрау Урсула ни награди! Браво и слава на нас - на Кирчо, на Лена, на Божанков, на Пеевски, на Денков, на Габриел и на другите ротационно сглобени! Браво на нас, дето разтурихме в парламента Механизма за разследване на главния прокурор и го отложихме до второто пришествие! Пламенен привет, мерси, приемаме аплодисменти!"

Та на въпроса за лъжата и за истината, де. Как мислите - тия хора не четат ли какво пише фрау Урсула, или ни лъжат на поразия?

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Дани Иванова
    Само служебните ли? НЕ са правили нищо правителствата преди служебните на Радев?! Браво на Вас.
  • -16
    3
    Българин
    Руските мекерета - марш в Русия!
  • 0
    2
    Вий
    МИЗЕРНИЦИ,ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРА МИ???? И ИМАТЕ НАХАЛСТВОТО ДА ЧАКАТЕ НОВИ!!!! ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ. ЧЕЛИ ЛИ СТЕ "ИДИОТ" ДА ВИ СВЕТНА, ЗАЩОТО СЪМ АБСОЛЮТНО СИГУРНА, ЧЕ СТЕ НЕОБРАЗОВАН. ПРОЧЕТЕТЕ ГО. ЩЕ ВИ Е ОТ ОГРОМНА ПОЛЗА. ТОВА Е ЯСНО, ЧЕ СИ Е САМО ЗА ВАС.
  • 9
    1
    LOL
    Народното събрание прие окончателно механизма за независимо разследване на главния прокурор обнародвани в "Държавен вестник" на 2 юни. В подкрепа на закона гласуваха ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС и ИТН. Лидерът на БСП Корнелия Нинова извади парламентарната си група от пленарната зала и обяви закона за противоконституционен. От "Възраждане" гласуваха "въздържал се". Толкова по въпроса с описаните "истини" в тая поредна тролска публикация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари