„ТИВА КОМ“ отбеляза своя 20-и рожден ден

6

20 години от основаването си отбеляза „ТИВА КОМ“ ООД.

Със специален празник за служителите и партньорите си, русенското дружество за международна спедицияТИВА КОМ“ ООД отбеляза своя 20-и рожден ден.

На изисканата вечеря на 12-и юли, в комплекс „Левента“, присъстваха приятели и дългогодишни партньори на фирмата.  Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов поздрави екипа на дружеството от името на областния управител Галин Григовор. Той приветства по повод годишнината тримата управители на „ТИВА КОМ”ООД Иван Иванов, Валентин Илиев и Теодор Димитров. Иван Иванов беше удостоен със знака на областния управител за съществен принос в икономическото развитие на Русе и региона.

Вечерта беше изпълнена с още много благопожелание, подаръци и добро настроение.

В съботния ден, празникът продължи със специално организирано пътуване с корабче за служителите на дружеството. По-късно, в уютната обстановка на хотел „Перун“ в Свищов, те отбелязаха със забавна програма 20-я рожден ден на фирмата.

ТИВА КОМ” ООД е фирма, работеща в областта на международната спедиция. Местоположението на компанията обуславя и основните направления в дейността – автомобилен, железопътен, интермодален, речен и комбиниран транспорт по направлението Балкански страни – Русия, Украйна и Европейски съюз. Компанията води и активна и ангажирана социална политика. Съосновател и основен дарител е на Фонд „Математика на бъдещето“ към УН на БГ „Баба Тонка“- Русе. От 2012 до 2016 г. бе сред основните спонсори и дарители на Баскетболен клуб „Дунав“. От юли 2015 г. работи Домът за възрастни хора „Резиденция Липник“ (бившата резиденция в Лесопарка „Липник“).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари