Тита застана зад баща си!

0
Младата певица за първи път взе отношение към криминалния случай
Младата певица за първи път взе отношение към криминалния случай

Младата певица Тита застана твърдо зад баща си, след като той бе арестуван при акция на специализираната прокуратура, ГДБОП и полицията в Силистра.

Обвинението към задържаните е за източване на пари от държавния бюджет, като са облагодетелствани хора, които са искали да получават максимална пенсия.

Дъщеря му подкрепи неговата теза в социалните мрежи и за първи път взе отношение към криминалния случай. 

Тя е категорична, че баща ѝ е невинен и разкри, че той често подавал сигнали до прокуратурата във връзка с престъпни схеми.

Ето какво написа участничката в "Като две капки вода" в профила си в социалната мрежа:

"По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция. Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдите в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективанта истина. От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така “шумно” да я отразят".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари