ТИР влачи 20 метра кола на кръговото на Дунав мост

0
Инцидентът е станал в ранните часове на деня
Инцидентът е станал в ранните часове на деня Видео: Русе Медиа

Инцидент е станал в ранните часове на деня на кръговото на Дунав мост, информира Русе Медиа.

ТИР с българска регистрация, идващ от Захарната, застава в средната лента непосредствено преди кръговото. Докато изчаква възможност за навлизане, от дясната му страна се вмъква Фиат Пунто. При потеглянето си, ТИР-ът не е видял лекия автомобил, скосява движението си, закача и влачи 20-ина метра колата и я изтласква вдясно в банкета.

Поради хлътване на терена, предницата на колата се гмурва, а задницата на Пунтото увисва във въздуха. В лекия автомобил са били двама човека, като единия от тях разказа, че е дългогодишен шофьор с всички категории. Според него, на това място всички ТИР-ове скосяват и навлизат в съседната дясна лента на движение и вероятно заслепяването от слънцето е попречило на водача на камиона да ги види.

При инцидента няма пострадали. Водачите са отишли в КАТ за оформяне на документите и протоколите по отношение на инцидента. ТИР-ът е изнесен на съседен паркинг, за да не затруднява движението. Предстои изтегляне на лекия автомобил от канавката. На мястото на инцидента бе извикан екип от ДАИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари