ТИР "вилня" в центъра на Русе

21
Камионът е нанесъл множество щети по паркирани коли и е накъсал електрически жици /Снимката е илюстративна/
Камионът е нанесъл множество щети по паркирани коли и е накъсал електрически жици /Снимката е илюстративна/

Камионът е нанесъл множество щети по паркирани коли и е накъсал електрически жици

ТИР "вилня" в центъра на Русе.

За това алармира читател на Dunavmost, който разказа за неприятен инцидент, случил се около 22:00 ч. на 12 януари, четвъртък. Във въпросната вечер тежкотоварен камион преминал по улица "Боримечка" и "Момчил войвода", нанасяйки щети по множество паркирани коли в близост. Очевидци разказват, че ТИР-ът дори обърнал един автомобил от близкия автосервиз "Булслав", скъсал електрически жици, съборил пътен знак, остъргал стена на къща и избягал от мястото на произшествието.

По-късно са пристигнали полиция и екип на "Енерго-про", а живущите в района споделиха, че са стояли без ток през нощта.

Свидетел на инцидента е успял да запише регистрационния номер на камиона-беглец, като потърпевшите се надяват той да бъде открит и да поеме отговорност за нанесените поражения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    15
    Човек ( тираджия)
    Това е резултат от БЕЗДЕЙСТВИЕ на държавата (КАТ , ДАЙ ) и лакоми работодатели който се стремят да плащат по-малко и евентуално страдат напълно невинни хора . Отделно в транспорта навлязоха тотални Аматьори надъхани и пълни със самочувствие ,а реално Убийци със документи . Тепърва ще се случват тежки инциденти с тежкотоварни камиони .Това е обща вина с единствен знаменател - ЧОВЕШКАТА ЛАКОМИЯ .
  • 0
    14
    BMV "вилня" в Чародейка!
    Надвечер BMV "вилня" пред блок 402 в кв. "Чародейка"! Очевидците видяли жена зад волана на Бавареца. Блъснала с колата си паркиран на пътното платно лекотоварен "Ивеко". Ударът е бил явно доста силен, тъй като БМВ запратило Ивекото чак върху тротоара с големи щети.
  • 5
    13
    аз съм № 7
    Искам да съобщя, че ТИР-ът, за който споделих вчера, все още е на тротоара срещу КАТ зад автобусната спирка в посока Николово. Е, освен него има и няколко леки коли. Та, с такива " органи за контрол" дето за нищо не стават, такъв ще ни е и редът!
  • 17
    12
    Кондьо
    Прост народ слаба държава!Малко ви е била една нощ без ток!Значи какво излиза от цялата работа,тира е късал този,бутал е коли и огради,а живущите в района през това време какво са правили?!стояли са по прозорците да гледат сеира,но никой не си е направил труда да се обади на полицията!Това нормално ли е? Някой се сетил да запише рег номер,а защо не се съобщава тук какъв е тоя номер?Някои колеги по писане са изразили съмнение,че е от хохлите,същото си мисля и аз,иначе нямаше да го крият
  • 24
    11
    Емил Стефанов
    Ако е заблуден румънец, ща го фанат за шлифера. Не се притеснявайте ремонта ще ви го "натресат"в сметките.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари