ТИР си запали гумите на булевард „България“

4
Екипите на пожарната реагираха на 4 сигнала за пожари
Екипите на пожарната реагираха на 4 сигнала за пожари

Екипите на пожарната реагираха на 4 сигнала за пожари

През изтеклото денонощие екипите на Регионалната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението (РДПБЗН) - Русе са реагирали на 4 сигнала за пожари.

За времето от 10:51 до 11:14 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са изпратени на булевард „България“ в Русе по сигнал за запалени гуми на товарен автомобил, заради блокиране на спирачната система. Шофьорът на ТИР-а и други граждани са успели да извършат успешно пожарогасене с преносими пожарогасители, до пристигането на пожарникарите на място.

Лъжлив сигнал за пожар в жилище е вдигнал на крак няколко екипа на пожарната в 11:15 часа. Преминаващ гражданин е съобщил, че е видял възрастна жена на прозореца на жилище в блок на улица „Плиска“ в Русе да вика „Пожар“. При пристигане на място живущите са обяснили, че жената е със здравословни проблеми. Извършена е проверка в жилището, не е имало пожар.

В 21:17 часа екип от Първа РСПБЗН е насочен към адрес на улица „Българска морава“ в Русе, откъдето се е получил сигнал за запален абсорбатор в къща. Там е установено, че е възникнало запалване на мазнина на газов котлон, при което собственикът е направил опит за гасене с вода и се е запалил абсорбаторът, но после е успял да го загаси преди пристигане на екипа.

Между 22:18 и 22:40 часа тази нощ екип от Първа РСПБЗН е загасил горене в отпадъци на малка площ в района на 10-ти километър по пътя от Русе към Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари