ТИР изтласка колата на жена извън пътя край Самоводене

1
Съпругът й търси свидетели /Снимката е илюстративна/
Съпругът й търси свидетели /Снимката е илюстративна/

Неприятен инцидент е преживяла съпругата на Боян Семерджиев, който се обърна за помощ в социалната мрежа Facebook, научаваме от Glasnews.

Ето какво разказва мъжът:

"Към 14:30 днес (вчера - Б.р.) ТИР навлиза в насрещната лента на излизане от Самоводене в посока Русе и изтласква автомобила на жена ми извън пътното платно. Търся свидетели на ПТП-то, евентуално рег. номер на ТИР-а."

Засега не се е появил свидетел на случката, но хората съветват мъжа веднага да постави видеорегистратор на автомобила, за да не му се налага друг път да търси в мрежата свидетели. Друг потребител пък е уверен, че тираджиите не ги ловят нито камери, нито полиция:

"Снощи ходих до Бяла, брутални тираджии и румънци - никъде не спазват ограничения, никъде, ние караме през селата с 60, те или искат път, или те изпреварват, защото ние сме уязвими, а тях не ги вълнуват ни камера, ни полиция, защото знаят, че не им правят нищо - НИЩО. Имам чувството, че имат протекция да не ги закачат."

"Най вероятно е турски тир, те така правят и не спират, евентуално по пътните камери ще го хванат, ако знаете поне цвета", съветва друг мъж под поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    русенец
    Интересно защо тираджиите, а и всички останали карат както трябва в Германия? Може би защото там има държава. Като сгазиш лука може и до вечерта да си в пандиза с присъда! А тук убиецът на Цветков още се чудят за какво да му простят, с Местан - същата работа. Не пистолет в жабката, тачанка да си закачил зад автомобила, няма ли я държавата си загубен!
  • 5
    2
    Русчуклия
    Боен пистолет в жабката. Не го ли знаете този номер?
  • 9
    1
    swordfish
    Докога бе тъпи управници ще търпим своеволията и наглостта на тия долни чужденци бе, докога бе мамицата Ви долна и на Вас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари