Тийнейджър от Кубрат е среднощният каскадьор в центъра на Русе

3

14-годишно момче от Кубрат е участвало в гонка с полицията и е направило каскади с автомобила на майка си в центъра на Русе.

Случката е от 9 април и се е разиграла около 2 часа през нощта.

Непълнолетният е взел колата без знанието на родителите си и си е направил разходка до Русе, информира Русе медиа. На ул.“Тулча“ охранителната група при Второ РУ е забелязала, че лекият автомобил „Хонда Акорд“ с разградска регистрация се движи без включени светлини и му подали сигнал да спре. Младежът обаче се изплашил и дал газ, за да избяга на органите на реда. Последвала гонка до центъра на града, където патрулката го изгубила из уличките, пресичащи ул.“П.Д.Петков“. Полицаите са извършили обходи в района, но колата не е била открита.

В същото време охранителните камери на КООРС са засекли необичайни действия в района пред Русенска опера. Колата се е спуснала по стълбите от ул.“Раковски“ и се е озовала пред сухия фонтан. Шофьорът се е опитал да излезе откъм църквата „Св.Троица“, но заради колчетата е направил кръгче и се е върнал обратно. Слязъл е отново с колата по стълбите пред сухия фонтан и е дал газ към градския площад. Там отново се е въртял и е избягал по ул.“Църковна независимост“.

Впоследствие полицията е установила, че зад волана е бил 14-годишен от Кубрат. Образувана е преписка за хулиганство, родителите ще бъдат санкционирани. Ще се изяснява и защо непълнолетен се намира извън дома си в чужд град през нощта.

А от общината отново призовават за подобни вандалски прояви да бъдат налагани сурови санкции и глоби.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари