Тийнейджър наръга в гърба свой връстник

0
Саморазправата между непълнолетните е станала по хулигански подбуди
Саморазправата между непълнолетните е станала по хулигански подбуди

Саморазправата между непълнолетните е станала по хулигански подбуди

Момче на 15 години от Вършец е било намушкано с нож в гърба от друго момче на 14 години, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, предаде БТА.

Инцидентът е станал в нощта срещу неделя в ромския квартал на Вършец „Изток“.

Пострадалото момче е откарано веднага в Центъра за спешна медицинска помощ във Вършец, а след това е транспортирано до болница в Монтана и е настанено за лечение без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по член 131 от Наказателния кодекс.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха, че саморазправата между непълнолетните е станала по хулигански подбуди. От дирекцията припомниха, че в последните два месеца имаше два други случая на пострадали малолетни и непълнолетни момчета, като в единия 12-годишен беше заплашен от баща си, който хвърлил по него нож, в другия - момче паднало от колело, на което се возело с баща си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Дамммм,
    Само бай Тошо беше успял да се посправи с циганите, с циганските обичаи и с циганските мурафети. Патладжаните тогава имаха страх от Народната милиция, биещото сърце на Партията. А сега мангалите псуват, бият и ебат джендърчетата-полЮцаи пред жените и децата им. Нали сме €врогейци и толерасти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари