Тихомир Безлов: Убийството на Мартин Божанов прилича на поръчково

0
По непотвърдена информация двете деца и майката на Нотариуса са били свидетели на убийството му
По непотвърдена информация двете деца и майката на Нотариуса са били свидетели на убийството му Снимка: БНТ

По непотвърдена информация двете деца и майката на Нотариуса са били свидетели на убийството му

"Прилича на поръчково убийство", каза в "Денят започва" Тихомир Безлов - гл.експерт "Сигурност" в Център за изследване на демокрацията. Той коментира показното убийство на Мартин Божанов, което се случи в столичния квартал Горна Баня. По непотвърдена информация двете деца и майката на Мартин Божанов - Нотариуса са били свидетели на убийството му.

Цяла нощ продължи работата на следствените екипи на мястото на убийството. По неофициална информация при обследването на района на мястото е открита гилза от оръжие с калибър 22. Според експерти този вид куршум и от такъв тип оръжие не би могло да се направи балистична експертиза, защото се "смачкват".

"Като че ли прилича на поръчково убийство. Прилича на случилото се с Алексей Петров т.е. за съжаление имаме такъв тип убийство", каза Тихомир Безлов в "Денят започва" по БНТ.

"Доста брутално и като че ли организирано престъпление. Доколкото разбирам в този комплекс има камери, така че нека видим какво ще покаже разследването", смята Безлов.

Той определи, че Мартин Божанов е "особен престъпник", осъден с отнето имущество.

"Това, което напоследък си спомняме са случаите с посредничеството му - предлагане на плащане, за да се промени разследване на случай. Има оплаквания на съдии от него за разследвания в Плевен и в София", допълни Безлов.

Тихомир Безлов подчерта, че подобен тип престъпления често остават неразкрити.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Кармата
    си възстановява равновесието. Тоз що народ е дръпнал надолу,а сега дошъл той наред.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари