Тихомир Безлов: Отношенията с Васил Божков е едно от обясненията за смъртта на Алексей Петров

0
По думите има хипотези хазартният бос Васил Божков да си е договорил по-лека мярка
По думите има хипотези хазартният бос Васил Божков да си е договорил по-лека мярка Снимка: БГНЕС

По думите има хипотези хазартният бос Васил Божков да си е договорил по-лека мярка

В едно от обвиненията, свързани с подбудителство към убийството лицето, което се коментира е А. П. В ъндърграунд средите това е едно от обясненията за смъртта на Алексей Петров – отношенията с Васил Божков, каза експертът по сигурност от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов в предаването „Тази събота“ по bTV.

По думите има хипотези хазартният бос Васил Божков да си е договорил по-лека мярка – през адвокати или политически силните на деня.

Големите проблеми на Божков са, че той има много силни противници – бившите му партньори, хора от хазартния бизнес, политици. Практически няма съюзници. Друг голям проблем е присъствието в списъка „Магнитски“, допълни Безлов.

По думите на Тихомир Безлов при бизнес елитите у нас няма нито едно осъждане.

„Не е тайна, че за повече от 30 години нямаме нито един осъден икономически влиятелен на неговото ниво човек, независимо дали с банкови фалити, престъпления, свързани с приватизацията или политически клиентели“, отбелязва експертът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари