Жена загина при катастрофа на пътя Русе - Мартен

8
Микробус с пловдивска регистрация се вряза под спрял тип
Микробус с пловдивска регистрация се вряза под спрял тип

Микробус с пловдивска регистрация се вряза под спрял тир

Това съобщи регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, предава БТА.

Сигнал за инцидента е подаден към 4:10 часа.

При първоначална информация бус с българска регистрация, в който пътували двама мъже и жена, се движел от Русе към Мартен, когато се блъснал в спрял тежкотоварен камион с турска регистрация.

Веднага на място пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ.

При удара жената в буса е загинала. Шофьорът е откаран в болница с контузия на главата. Другият пътник е прегледан на място от медицински екип. Той е отказал да бъде откаран в болница.

Пробата за алкохол на водача на буса е отрицателна.

Пътят от Русе към Мартен, който е част от главния път за Силистра, е затворен за движение. За автомобилите е организиран обходен маршрут, а камионите изчакват на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Ивайло Илиев
    Няма нужда от нови пътища които да чакаме с години да бъдат направени,! Има е нужда от законодателство което да забранява в тези участъци спирането! Могат да бъдат направени по спешност няколко отбивки, но трайно заета пътна лента ,.правителството плаче за затвор!!!!!!!!
  • 2
    6
    Фо пак той!
    Колегата 3 е написал: “ Сконен съм да приема “за Силистра “, че е бил с рег табела СС” което означава, че мисли че е силистренец! Първо чети, ако не има очила АДЖИГИТ ВСЕЗНАЙКО!
  • 8
    5
    Пак той
    До очевидеца, очевидно е че буса е с пловдивска регистрация, къде видя СС Силистра. Очевидно че не си очевидец
  • 33
    4
    Аватар
    Колоната за Николово, 10км.На входа за Николово, светофар...Три месеца 20м.тръба не могат да поставят.Там работници не се виждат.Докога ....
  • 2
    3
    Очевидец
    Буса е целия помлян и усукан. Беше се паркирал по средата на тира, а бяха само два! Сконен съм да приема “за Силистра “, че е бил с рег табела СС Е ВЕЧЕ Е БЪРЗАЛ ЗА ГРОБИЩАТА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари