Тежка катастрофа на пътя Русе - Николово

2
Водач на лек автомобил е отведен в болница с политравма
Водач на лек автомобил е отведен в болница с политравма Видео: Русе Медиа

Жесток удар между камион и лек автомобил на Хиподрума завърши с тежко пострадал

Инцидентът е станал минути преди 17 часа в района на отбивката за сметището на пътя Русе - Николово, предаде Русе Медиа

Лек автомобил „Сеат“, движещ се от Николово към Русе, се е врязал в предна дясна част на камион „Скания“. Товарният автомобил е превозвал близо 35 тона строителни отпадъци към депото и е искал да завие наляво. При удара предницата на автомобила е напълно смачкана, а камионът е изместен с близо 2 метра.

Причините за инцидента се изясняват от дознатели на Пътна полиция, но по предварителна информация камионът е използвал, че пред него в същата посока ляв завой е правил и друг камион. Водачът се е наредил успоредно, за да се възползва от „заслона“ и да направи и той тази маневра. Първият камион е успял да мине, но идващият по главния път лек автомобил се е ударил във втория.

При катастрофата е пострадал 52-годишният водач на леката кола. Той е откаран в болница от екип на „Спешна помощ“ с политравма. Движението в района е затруднено, преминава се само в една лента с изчакване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    Qqq
    Два въпроса, за два идиота! - от какъв точно заслон се е възползвал водача на товарния автомобил, след като заслоняващия е минал, а той не? - с каква скорост се е движил лекия автомобил? Дано бързо се оправи пострадалия, и двамата да си извадят поуките.
  • -2
    5
    До 4
    А леката кола, 0.3 s! И да уточня там отбивката е за сметището, не за болницата и гробищата!
  • 4
    4
    Спестослав Стибцов от Габрово
    С този заслон е опитал да спести някоя друга стотинка гориво и резултатът е налице...
  • 14
    3
    До обективния
    А ако този ИДИОТ с камиона не беше с камион а с лека кола и срещу него идваше друг идиот с камион, дали щеше така да му сече пътя за да завие???? не оправдавам и другия, но все пак!!!
  • 24
    2
    MadMax
    Там карат с 200 ,никой не признава вече знаците!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари