Двама души пострадаха при катастрофа край Русе

2

Двама души са пострадали при катастрофа край Русе

Инцидентът е станал на пътя между крайдунавския град и с. Николово около 8:30 ч. тази сутрин. Два автомобила са се засекли на кръстовището с разклона за сметището. При удара едната кола се е преобърнала край пътя, информира БНТ.

В нея са пътували двама души - жена на 60 години, която е откарана в русенската болница с охлузни рани и комоцио, и мъж на 58 години, който първоначално е отказал да получи медицинска помощ, но след това с личен транспорт е отишъл до лечебно заведение в града за преглед.

Причините за инцидента се изясняват, а движението в района е натоварено и заради засиления тежкотоварен трафик от и към Дунав мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Абе хора
    Към №5 каде изляза ве , какво изляза ???!!! Откадя на кядя ве !!! Там бях и видях един кьорьв да излиза от сокака и набичи едно хвърчащо камикадзе , та се метна у лево и добре , че имаше ограда иначе щеше да спре право в дерето
  • 2
    6
    до 5
    И как кола от посока сметището , т.е. от север, ще удари кола, движеща се на изток и колата ще се отклони на север?
  • 2
    5
    Онзи
    Към номер 4 - Когато не си бил там и не знаеш ,кое как е станало недей да пишеш глупости ! ПТП стана пред очите ми - от посока сметището изляза кола ,която отне предимството на Ситроена ,който се движеше в посока Николово . Няма леви завои ,няма десни !!! Какви камикакдзета ? Каква липса на видимост ,когато излизаш от сметището ???
  • -3
    4
    Абе хора
    Знаете ли как се прави ляв завой там в посока Русе ? Селяните летят с кой колкото може ов дясно , видимост 50 метра , влизаш в лентата посока Николово , за да виждаш камикадзета отдясно и някое камикадзе идващо от Русе към Николово те обръща по таван. Трябва да се оправи видимостта и една стационарна камера и готово.
  • 13
    3
    f1
    Ограничението от 30 км/ч е от времето, когато от това място излизаше тежка техника, т.е. към наши дни е абсолютно абсурдно и излишно. Едно 60 ще върши добра работа там, само че не е толкова привлекателна хранилка за полицаите с камерите, а да не говорим, че джигитите даже и с толкова не минават, а поне с 80 и нагоре. Та факторите, както обикновено, са от няколко страни, но докато всяка хвърля вината към другата с нулева осъзнатост на персоналната вина, ще има такива инциденти на това и още много места.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари