Тежка катастрофа отне живота на двама души

0
Шестгодишно дете е с опасност за живота
Шестгодишно дете е с опасност за живота Снимка: БГНЕС

Двама загниха при тежък пътен инцидент край Плевен, а дете и 37-годишен мъж са с опасност за живота.

На 18 юни 2015 година около 18:30 часа на първокласен път при кръстовището за град Пордим и град Славяново, лек автомобил "Рено Меган", управляван от 44-годишен от град Гулянци, не спрял на пътен знак и не пропуснал движещите се с предимство - пресякъл пътя и бил ударен от "Опел Зафира", с водач 46-годишен от град Лясковец.

След сблъсъка на място е починал водачът на "Рено Меган", а пътникът в автомобила – 32-годишна от град Славяново, е починала при транспортиране от екип на ЦСМП - Плевен в линейката на път за УМБАЛ "Георги Странски" – Плевен.

Пострадали са и пътници в "Рено Меган" – 6-годишен от Славяново и 37-годишен от село Бръшляница. Те са настанени в Неврохирургия при УМБАЛ "Георги Странски" - Плевен с множество травми и с реална опасност за живота.

Водачът на „Опел Зафира" и спътниците му – 52-годишен и 40-годишен от Варна, са прегледани и освободени. На шофьора е направена кръвна плоба за наличие на алкохол. Извършен е оглед на местопроизшествието. Уведомен е прокурор при ОП - Плевен за престъпление по чл.343, ал.1, буква "в" от НК. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари