Тежка катастрофа на улица "Борисова"

3

Трима пострадали са откарани в болница

Тежка катастрофа по чудо се размина се размина без жертви. Инцидентът е станал около 21:00 часа тази вечер на кръстовището на улица "Борисова" и булевард "Бозвели".

При удара са пострадали и тримата возили се в колите - двама мъже и една жена, съобщава Дарик Радио. Те са откарани в русенската болница с две линейки, като имат множество счупвания, но са без опасност за живота.

По първоначална информация водачът на лек автомобил БВМ се е движил по улица “Борисова“, в посока от жп гарата към центъра на град. Той е опитал да изпревари колата пред него, която е намалила заради жълтия сигнал на светофара. БМВ-то се е ударило в джип „Крайслер“, който е потеглял от булевард “Бозвели“. Сблъсъкът е бил толкова силен, че двете коли са се завъртели, твърдят очевидци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    15
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 5
    17
    до 16
    Естествено, че съм виждал светофар. Ти какво, да не си помисли, че има и други освен теб, които са прекарали целия си живот в една стая, зяпайки в екрана на компютъра, кой какъв коментар ще остави в дунавмост?
  • -2
    16
    мммм
    до 10 Глупендер, ти кола карал ли си някога? Светофар виждал ли си ?
  • 3
    15
    до 10
    Не, ти си идиот. Всеки светофар, свети жълто едновременно за две съседни фази. Няма проблем, излез и виж!
  • 0
    14
    Запознат
    Ей глупаци в случая беемвето е с предимство а шофьорката на джипа му го отнема,от полицията потвърдиха че тя е виновна.на нея нищо и няма а момчето и момичето са със счупени крака и ръка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари