Тежка катастрофа на изхода на Басарбово изпрати трима в болница

8
Младата шофьорка не преценила скоростта при изпреварване
Младата шофьорка не преценила скоростта при изпреварване Видео: Русе Медиа

Тежка катастрофа стана малко преди 18 часа на изхода на село Басарбово в посока Русе. Ударили са се два леки автомобила – „Фиат Браво“ и „Ауди“. При инцидента са пострадали трима души, които са откарани в болница, пише Русе Медиа

До инцидента се е стигнало, когато „Фиат“-ът, управляван от 41-годишен шофьор, се е движил с ниска скорост към изхода на селото. Той е застигнат от „Ауди“-то, управлявано от млада шофьорка. Тя е била заедно със сестра си. На баира момичето е предприело изпреварване, като е ускорило, но в този момент колата отпред е направила ляв завой за влизане в улица. Шофьорката се е опитала да избегне сблъсъка, но е ударила автомобила отляво, откъснало се е колелото му и той се е завъртял. Колата с двете момичета се е ударила в дърво.

На място са изпратени екипи на „Спешна помощ“ и пожарната. Най-тежко е състоянието на 41-годишния шофьор, който е откаран в болница с черепно-мозъчна травма и множество други наранявания. 21-годишно момиче е с травма на глава и комоцио, а сестра ѝ е с по-леки наранявания. Катастрофата затвори главния път през селото, като бе въведен обходен маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари