Катастрофа затвори пътя Русе - Бяла в района на Волово

0
Чак в късните часове на деня движението бе възстановено
Чак в късните часове на деня движението бе възстановено Видео: Русе Медиа

Временно движението по път I-5 Русе – Бяла в района на с. Волово е ограничено, съобщават от АПИ

Причината е тежко пътно-транспортно произшествие. Челно са се ударили тежкотоварен камион и лек автомобил на софийска фирма за работно облекло, предаде Русе Медиа. 

Първоначалната информация е била за затиснат човек в автомобила, но когато са пристигнали, медиците са констатирали смъртта му. Към мястото на произшествието са изпратени пожарникарски и медицински екипи.

От Спешна помощ уточниха, че е починал шофьорът на лекия автомобил.  

Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Деси
    При тозъ пътен инцидент почина един дядо на една прекрасна внучка, баща обичащ и обичан от децата си, любящ съпруг, добър брат и всеотдайен син на родителите си. Почина най-добрия човек на света. Почина в следствие на мозъчния кръвоизлив който получава по време на управлението на автомобила, в следствие на което губи живота си и поради този факт губи управлението на автомобила след което претърпява пътно транспортното произшествие. Тоест загубата на живота му не е в следствие на ПТП-то. Моля всички преди да коментирате загубата на живота на когото и да е помислете поне няколко пъти, защото по този начин наранявате близките на починалия. Не знаете каква е била причината за това един човешки живот да бъде изгубен. Лесно е да съдим трудно е да се поставим на мястото на хората от другата страна. Моля всички да уважаваме болката на близките на загиналите по пътищата по една или друга причина. И искам да се извиня ако съм засегнала или обидила някого несъзнателно. Благодаря ви, че отделихте малко време за да прочетете частица от болката ни.
  • 0
    1
    Русенец
    Аман от пишман шумахери. Така му се пада на тоя рали състезател. Да е за урок на деугите с курниците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари